Yrityspalvelut

Yritystoiminnan konsultointi ja kehittäminen

Yrityksesi kehittäminen on yksi tärkeimmistä asioista koko sen elinajan. Kun tarvitset asiantuntevaa neuvontaa tai etsit yhteistyökumppaneita, ole yhteydessä meihin.

Tarjoamme palvelujamme yritystoiminnan kehittämiseen, kuten toiminnan tehostamiseen ja erilaisiin uudelleenjärjestely tilanteisiin.

Yrityskaupat

Avustamme yrityksen myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa.
Osto ja myynti verkostomme kattaa kaiken tarpeellisen onnistuneeseen yrityskauppaan. Asiakkainamme useita sijoitus ja investointi sekä pörssi yrityksiä jotka hakevat ostettavia ja myytäviä yrityksiä.

Yrityksen arvonmääritys

Yrityksen hintaan vaikuttavat monet tekijät, joita ei voida arvioida pelkästään numeroita lukemalla. Tarjoamme yrityksen arvonmäärityksessä kokemus peräisen ammattitaidon ja vuosien markkina tuntemuksen eri toimialoilta. Käytämme arvonmäärityksessä tukena taloushallinnon analysointi ohjelmia, jotka antavat laskennallisen perustan luotettavalle arvonmääritykselle.

Yritysostot

Yritysostot ovat tapa kasvattaa yritystoimintaa, saada suurempia markkinaosuuksia tai kasvattaa toimintaa alueellisesti tai valtakunnallisesti. Yrityskauppojen avulla kokonaisuuksien luominen, yhdistäminen on nopea tapa kasvuun. Tarjoamme palvelujamme yritysostoihin tarpeidenne mukaan.

Yrityskauppa muutostilanteissa

Tarjoamme palveluja yritysten muutos tilanteisiin erilaisissa rakenne- ja omistusjärjestelyissä.

Sopimukset ja kauppakirjat

Yrityskaupan kauppakirjat ja asiakirjat sekä sopimukset ovat hyvän yrityskaupan pohja. Kauppa asiakirjat ja sopimukset vaativat aina yhtiö oikeuden ja vero-oikeuden asiantuntemusta. Hoidamme yrityskaupat ja sopimusjuridiikan luotettavasti. Asianajo- ja lakipalvelumme tukevat asiakkaitamme yrityskaupan aikana luotettavan dokumentaation aikaansaamiseksi.