Tilitoimisto palvelut

Tilitoimisto Kasso – Kirjanpitopalvelut

Kirjanpitopalvelu on yleisin yrittäjän tarvitsema palvelu. Nykyisin se ei enää tarkoita kuittien säilömistä kenkälaatikkoon, vaan voit toimittaa aineistot vaikkapa kuvaamalla ne omalla älypuhelimellasi.

Kirjanpito onnistuu kirjanpitotoimistoltamme varmalla otteella. Lisäksi kattavat sähköiset palvelut tekevät kirjanpidosta helppoa myös etänä.

Tilitoimisto Kasso hoitaa yrityksesi kausittaisen kirjanpidon ja verohallinnon ilmoitukset toimitetun kirjanpitoaineiston ja -tositteiden mukaisesti. Meille voit toimittaa kirjanpitomateriaalin myös sähköisesti. Sähköinen palvelu tekee kirjanpitopalvelustamme entistä joustavampaa sekä asiakaslähtöistä, kun sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi tositteiden kuljettamiseen tai postitteluun. Kirjanpidon ulkoistaminen on fiksua, kun haluat käyttää aikaasi siihen kaikkein oleellisimpaan, eli oman yritystoiminnan pyörittämiseen.

Tilitoimisto Kasso – Sähköinen tilitoimisto ja taloushallinto

Olemme sähköinen tilitoimisto ja käytämme sähköisiä työkaluja ja menetelmiä taloushallinnossa. Sähköinen taloushallinto on tilitoimiston kanssa asiointia huomattavasti helpottava menetelmä. Sähköisyys on nykyisin arkipäivää monilla yrityksillä taloushallinnossa – niin meillä kuin asiakasyrityksillämmekin. Arkipäiväisyyttä verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanottamisen osalta puolustaa useat maassamme tehdyt tutkimukset. Pelkästään verkkolaskuja käyttävien yritysten määrä on ylittänyt jo 130 000. Palveluumme kuuluu halutessasi kaikki valmiit sähköisen tilitoimistoasioinnin ratkaisut, joka säästää yritykseltäsi huomattavasti työaikaa sekä rahaa.

SÄHKÖINEN TILITOIMISTO ON NYKYPÄIVÄÄ

Nykyaikainen sähköinen tilitoimistopalvelu on erittäin kustannustehokasta ja yritykselle vaivatonta. Kun esimerkiksi laskujen ja muiden tositteiden lähettäminen onnistuu sähköisesti, et joudu enää maksamaan postimaksuja tai kuluttamaan aikaasi kuorittamiseen ja postilaatikolla juoksemiseen. Sähköiset laskut ovat tyylikkäitä ja parantavat yrityksesi imagoa, kun saat ne toimitettua ensinnäkin perinteistä kirjepostia nopeammin ja suoraan asiakkaasi sähköiseen palveluun hyväksyttäväksi. Kun hyväksyntä on automatisoitavissa, on laskun maksu myös paremmin aikataulussa. Tilitoimiston kanssa asioidessa homma hoituu kätevästi ja helposti, sillä lähettäessäsi laskun sähköisesti asiakkaallesi, tulee siitä samalla meille automaattisesti sähköinen osa kirjanpitoa.

Tilitoimisto Kasso auttaa yritystäsi löytämään oikean ratkaisun verkkolaskujen ja e-laskujen välittämiseen sekä vastaanottamiseen. Asiakkaanamme sinulla on käytettävissäsi sovellukset, joiden avulla voit hoitaa yrityksen laskutuksen ja samalla saat valmiin ratkaisun, jolla hoidat myös sähköisen laskun lähettämisen. Osaamme auttaa yritystäsi myös tilanteessa, kun asiakkaasi ovat kuluttajia ja haluavat e-laskun verkkopankkiin.

Palkanlaskentapalvelut

Jos sinulla on työntekijöitä, tarvitset tavallisesti talouspalvelujen yhteyteen myös palkanlaskenta- palvelut. Asiantuntevan palvelun ja hyvien ratkaisumallien avulla saamme järkeistettyä myös palkanlaskentaan liittyvät prosessit.

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistamisen lähtökohtana useimmiten on vähentää omaan henkilöstöön liittyvää riskiä eli hankkia tarvittava osaaminen ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. Muutokset organisaatiossa tai esimerkiksi eläkkeelle siirtyminen luovat tarpeen tehdä muutoksia nykykäytäntöihin. Taloushallinnon ulkoistuksessa pelätään usein ajantasaisen tiedon saatavuutta. Nykyaikaisella teknologialla tuotetut ulkoistuspalvelut yhdistettynä asiantuntijuuteen tuovat kaiken päätöksentekoon liittyvän tiedon saataville sekä säästöä nykyprosesseihin. On hyvä muistaa, että samalla optimoidaan toiminnot lainsäädännön ja verotuksen kannalta. Vastaavien palveluiden sekä sovellusten hankkiminen omin voimin on usein työlästä ja aikaa vievää. Ota meihin yhteyttä niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää. 

Yrityksen hiilijalanjäljen laskenta ja ilmastovastuun osoittaminen

Kasso Carbon Control laskenta ja käyttö tapahtuu oman taloushallinta ohjelmasi tai ohjelmamme kautta. Myös edeltävien vuosien hiilijalanjäljen laskeminen ja raportointi onnistuu, eli saat laskettua hiilijalanjäljen vaikka edelliseltä kahdelta-kolmelta vuodelta, mikäli käytössä on ollut sama palvelu.  

Tietoturva

Tietoturva on meille tärkeä asia ja talousdataa käsitellessä noudatamme tarkkoja ohjeita, jotta ihmisten omia tietoja ei sisällytetä raportointiin. Hililjalanjäljen askennassa ei käsitellä ollenkaan ihmisten henkilötietoja vaan käytämme pelkästään sähköisten laskujen kirjanpidon numeroita.

Raportointi ja Visualisointija sekä kategorisoinnit

Visualisoimme ja kategorisoimme tuloksesi. Visualisoinnit auttavat hahmottamaan heti, mistä ja miten hiilijalanjälki koostuu. Käytämme työkaluna standarisoitua GHG-protokollaa.

Hiilijalanjäljen hyvittäminen

Avustamme myös valitsemaan tavan ja kohteen miten hyvität päästösi, niin haluttaessasi, saavuttaaksesi Netto Nolla tuloksen yrityksesi hiilipäästöjesi suhteen.